Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Service-Learning Zomerschool

september 14 - september 15

Neem net voor de start van het nieuwe academiejaar een diepe duik in de wondere wereld van service-learning: Hoe creatief reflecteren en evalueren? Wat is de meerwaarde van strategische partnerschappen? Wat kan je van service-learning in het Zuiden leren? Welke plek heeft ‘solidariteit’ in service-learning? Of wil je gewoon met collega’s uitwisselen en andere service-learning sympathisanten leren kennen?

Plof dan neer voor sofagesprekken en dompel jezelf onder in good practices. Blokkeer alvast 14-15 september 2023 in je agenda voor de interactieve Zomerschool over verdiepen van service-learning in Leuven! Meer info over het inhoudelijke programma wordt later bekend gemaakt.

KU Leuven in samenwerking met het Voorsprongfonds Hoger Onderwijs, het Vlaams Netwerk voor Service-learning in Hoger Onderwijs en het internationale Uniservitate project.

Keynotes

Gert Biesta

Aloys Otieno Ojore (Tangaza University, Kenya)

Wanneer?

14 – 15 september 2023
9.30 – 17.00 uur

Waar?

KU Leuven

 

Inschrijven

Het inschrijvingsgeld:
50 euro voor 2 dagen
25 euro voor 1 dag.
De online inschrijvingen
openen binnenkort.

Wil je er graag bij zijn?

Voor deelname aan beide dagen van de zomerschool betaal je 50 euro, voor deelname aan één dag, betaal je 25 euro. Dit inschrijvingsgeld is inclusief lunch.

Inschrijven kan tot en met 1 september 2023.

Details

Start:
september 14
Einde:
september 15
Evenement categorie: