Studiedag ‘Service-learning voor duurzaamheid’

8 okt 2021 | Evenement

Heb je een hart voor service-learning en duurzaamheid? Ben je betrokken bij een project of vak dat duurzaamheid en service-learning met elkaar verbindt? Wil je die ideeën bespreken met geëngageerde collega’s? Wil je inspiratie opdoen over de interactie tussen maatschappelijk engagement en duurzaamheid?

Dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de studiedag ‘Service-learning voor duurzaamheid’ van het Vlaamse Netwerk voor Service-Learning in het Hoger Onderwijs!

Als Vlaams Netwerk voor Service-Learning in Hoger Onderwijs organiseren we jaarlijks een netwerkevenement voor docenten, onderwijsondersteuners en andere geïnteresseerden om samen na te denken over service-learning in het hoger onderwijs.

Voor de studiedag ‘Service-learning voor duurzaamheid’ richten we onze focus op service-learning als good practice voor duurzaamheidseducatie in het hoger onderwijs. Docenten en medewerkers van onze partnerinstellingen stellen vakken en projecten voor met een (mogelijke) verbinding tussen service-learning en duurzaamheid. We nodigen je uit om samen met ons na te denken over hoe service-learning voor duurzaamheid vorm kan krijgen.

Wanneer?
Dinsdag 9 november 2021, 9.30 – 17.00 uur

Waar
VIVES Hogeschool, Campus Kortrijk
Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk

Voor wie?
Leden van het netwerk en iedereen geïnteresseerd in service-learning en duurz
aamheid

Prijs?
€ 25, inclusief lunch